Snel aan de slag met de CrewApp

Deze handleiding geeft een basisoverzicht hoe te navigeren in CrewPlanner

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inhoudsopgave

Welkom

Voordat je van start gaat, moet je geregistreerd zijn bij CrewPlanner via je werkgever en moetje de uitnodiging van je werkgever accepteren om gebruik te kunnen maken van onze applicatie.

Navigeren door CrewPlanner

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt, komt je terecht op de Next up pagina.

Zodra je ingepland bent voor een project, tref je hier je eerstvolgende project aan. Als je echter nog niet ingepland bent voor een project, selecteer BESCHIKBAARHEID OPGEVEN om je beschikbaarheden door te geven voor projecten.

Maar eerst meer over het menu onderaan de pagina:

Het menu gebruik je om doorheen de applicatie te navigeren en voor elk onderdeel helpen we je natuurlijk op weg met een uitgebreid support artikel.

Telkens je de CrewPlanner app opent, komt je terecht op de NEXT UP pagina. Hierin vind je je eerstvolgende project en de informatie die met je gedeeld werd.

Je raadt het waarschijnlijk al, indien je de projecten wenst raad te plegen waarvoor je bent ingepland selecteer je AGENDA.

Laat je werkgever weten op welke dagen je beschikbaar bent via de BESCHIKBAARHEDEN pagina.

Via DOCUMENTEN kan je eenvoudig foto’s of bestanden delen met je werkgever. Je vindt hier ook alle documenten die je werkgever met jou heeft gedeeld.

Op de pagina RAPPORT vind je een algemeen overzicht van alle diensten en geregistreerde uren die je hebt gepresteerd.

Account en Notificaties

Rechts bovenaan heb je nog de mogelijkheid om notificaties en je account te raadplegen.

Het bel icoon zal notificaties met je delen die betrekking hebben tot jouw planning. Wanneer je dit selecteert, zal je meteen naar een overzichtspagina gebracht worden met al je notificaties. Hieronder zie je een voorbeeld van een notificatie die je vraagt om de shift te bevestigen. Als je dit selecteert, word je meteen naar de project gegevens gebracht van je nieuwe shift en daar kan je de shift bevestigen.

CrewTip! Sta toe meldingen te ontvangen van onze app, als je dan ingelogd bent, ontvang je automatisch pushmeldingen wanneer er bijvoorbeeld projecten zijn waarvoor je je voorkeur kunt ingeven, je ingepland werd of je de volgende dag dient te werken. Sta hiervoor meldingen toe tijdens het installeren van de app of pas dit aan via de meldingen instellingen op uw toestel.

Geef je geen toestemming, dan ontvang je deze meldingen enkel via het bel icoon in de app.

Ben je niet ingelogd in de app, ontvang je een e-mail in de mailbox van het e-mail adres waarmee je je account hebt aangemaakt.

Om je persoonlijke gegevens en instellingen te raadplegen selecteer je het foto icoon en vervolgens PROFIEL.

Hier vind je echter ook onze hulpfunctie terug en heeft u de mogelijkheid om uit te loggen uit de app.

Als je HELP selecteert, zal onze Crew Academy voor je openen waar je alle onze hulpartikels terug vindt en waar je, indien deze artikels je niet konden verder helpen, contact kan opnemen met ons via de CrewBot.

Hopelijk voel je je ondertussen al een beetje thuis in CrewPlanner, maar lees zeker ook de hulpartikelen over:

We hopen je zo wegwijs te maken, zodat je aan de slag kunt met de applicatie. Veel werkplezier toegewenst!