Mobiele applicatie voor werknemers
Registratieproces voor de werknemer

De stappen van het registratieproces.

Inleiding

Wanneer je wordt uitgenodigd door een manager ontvang je in je inbox een e-mail om je account aan te maken voor CrewPlanner.

Nadat je NAAR HET REGISTRATIEPROCES selecteert, word je naar het registratieproces van CrewPlanner geleid, welke in een webbrowser opent naar keuze.

Heb je eerder een registratielink ontvangen, word je eerst gevraagd een e-mail adres in te geven:

Gevolgd door een wachtwoord. Hierna word je eveneens naar het registratieproces geleid.

CrewTip! Hierdoor kan je, indien het registratieproces wordt onderbroken of je niet alle benodigde informatie voorhanden hebt, op een later tijdstip gewoon opnieuw inloggen via de registratielink of de CrewPlanner website en het registratieproces afmaken. Als je je wachtwoord vergeten bent, selecteer Ik ben mijn wachtwoord vergeten en maak een nieuw aan.

Persoonlijke details

Op de eerste pagina word je gevraagd persoonlijke gegevens in te vullen.

Verplicht in te vullen:

• Voornaam

• Naam

• Geboortedatum

• Geboorteplaats

• Geslacht

• Nationaliteit

Nadat deze gegevens zijn ingevuld, klik je onderaan op VOLGENDE.

Contact

Op de tweede pagina vul je jouw contactgegevens in.

Verplicht in te vullen:

• Adres

• Telefoonnummer

CrewTip! Kies bij het invullen van je telefoonnummer via het pijltje vooraan voor het juiste land door het corresponderende vlaggetje te selecteren en vul een correct telefoonnummer in.

Kies of de andere werknemers die voor hetzelfde project zijn ingepland je telefoonnummer kunnen zien.

Optioneel:

• Naam en voornaam contactpersoon in geval van nood

• Relatie contactpersoon in geval van nood

• Telefoonnummer contactpersoon in geval van nood

Nadat deze gegevens zijn ingevuld selecteer je VOLGENDE.

Administratie

Op de derde pagina word je gevraagd om jou administratieve gegevens in te vullen. Afhankelijk van je contract type, wordt er andere informatie gevraagd.

Verplicht in te vullen voor alle contract types:

• Contract type

• Rijksregisternummer

Mogelijk verplicht, indien bepaald door de werkgever:

• IBAN

• BIC

Voor contract onbepaalde tijd is deze informatie optioneel:

• Uren in de week

• Dagen in de week op contract

• Identiteitskaart nummer

• Burgerlijke staat

• Personen ten laste

• Invalide personen ten laste

Bij contract bepaalde tijd:

Optioneel:

• Contract startdatum

• Contract einddatum

• Min. uur per week

• Max. uur per week

• Identiteitskaart nummer

• Burgerlijke staat

• Personen ten laste

• Invalide personen ten laste

Bij contract student (BE)

Optioneel:

• Identiteitskaart nummer

• Resterende uren (contingent)

• Burgerlijke staat

• Personen ten laste

• Invalide personen ten laste

Alle mogelijke andere contracttypes

Optioneel:

• Identiteitskaart nummer

• Burgerlijke staat

• Personen ten laste

• Invalide personen ten laste

Indien zelfstandige wordt geselecteerd.

Verplicht in te vullen:

• Naam firma

• Adres firma

Optioneel:

• Bedrijfsregistratie

• BTW-nummer

• Burgerlijke staat

• Personen ten laste

• Invalide personen ten laste

Nadat deze gegevens zijn ingevuld, klik je opnieuw op VOLGENDE.

Profiel

Op de vierde pagina wordt gevraagd om je profiel verder aan te vullen.

Verplicht in te vullen:

• 1 taal

Optioneel:

• Rijbewijs

• Hemdmaat

• Broeksmaat

• Schoenmaat

• Lengte in centimeters

• Taalvaardigheden: selecteer Meer talen om meer talen toe te voegen

Selecteert opnieuw VOLGENDE.

Afronden

Op de vijfde en laatste pagina word je gevraagd om het account af te ronden en akkoord te gaan met “Het privacybeleid” en “De gebruiksvoorwaarden” door deze aan te vinken en om een wachtwoord in te stellen.

Indien je werkgever wenst dat je wettelijke documenten tekent of oplaadt, dan zal hier gevraagd worden dit te voltooien. Meer informatie vindt je in dit artikel.

Nadat je op BEVESTIGEN drukt, ben je geregistreerd.

Uitgenodigd door een tweede werkgever

Indien je al een account hebt en je wordt nogmaals uitgenodigd op hetzelfde e-mailadres door een tweede werkgever, word je gevraagd of je een kopie wilt maken van je reeds bestaande account. Zo hoef je niet al je gegevens een tweede keer in te vullen.

Het enige wat je hoeft te doen, is controleren of alle gegevens op elk van de pagina's correct zijn. Rond vervolgens het registratieproces voor de nieuwe werkgever af door te bevestigen.

Lees zeker ook de hulpartikelen over: