Mobiele applicatie voor werknemers
FAQs
Hoe koppel je de CrewPlanner agenda aan je eigen agenda?

Verbind je CrewPlanner agenda met de agenda van je toestel.

Inleiding

Wil je ook graag de ingeplande shiften van CrewPlanner in je eigen agenda zien? Volg dan de stappen in dit artikel om jou CrewPlanner agenda aan je eigen agenda te koppelen.

Waar vind je de link terug in CrewPlanner

Om je agenda te kunnen koppelen heb je een URL-link nodig. Deze kan je vinden en kopiëren op de AGENDA pagina in de app. Wanneer je op deze pagina bent, zie je rechts bovenaan een kalender icoon.

Selecteer je dit icoon, dan word je doorverwezen naar de pagina waar je de URL-link van de CrewPlanner agenda kunt terug vinden. In het midden van deze pagina zie je een knop waarmee je de URL-link kan kopiëren om je CrewPlanner agenda te koppelen.

Als je bovenaan een groene melding ziet verschijnen, heb je de URL-link correct gekopieerd. Je hoeft dan enkel nog de stappen, afhankelijk van jouw persoonlijke agenda, uit te voeren die nodig zijn om jou CrewPlanner agenda te koppelen.

Hoe doe je dit voor je iOS kalender

Deze stappen werden overgenomen van de supportpagina van Apple:

1. Tik in Instellingen op 'Agenda' > 'Accounts' > 'Nieuwe account' > 'Andere'.

2. Tik op 'Voeg agenda-abonnement toe'.

3. Geef de URL op van het .ics-bestand waarop je je wilt abonneren en voer alle overige benodigde servergegevens in.

1. Kies in de app Agenda op de Mac 'Archief' > 'Nieuw agenda-abonnement'.

2. Voer het webadres van de agenda in en klik op 'Abonneer'.

3. Typ een naam voor de agenda in het veld 'Naam', klik op het venstermenu naast het veld en kies een kleur.

Hoe doe je dit voor je Google kalender

Deze stappen werden overgenomen van de supportpagina van Google

1. Open Google Agenda op je computer.

2. Klik rechtsboven op Instellingen.

3. Klik in het deelvenster links bij 'Instellingen voor mijn agenda's' op de naam van de agenda die je wilt gebruiken.

4. Klik op Agenda integreren.

5. Kopieer de link in het gedeelte Geheim adres in iCal-indeling.

6. Plak de link volgens de instructies van je andere agenda-app.

Hoe doe je dit voor je Outlook kalender

Deze stappen werden overgenomen van de supportpagina van Microsoft:

1. Meld u aan bij Outlook.com.

2. Selecteer het kalender icoon onder aan de pagina.

3. Selecteer agenda toevoegen in het navigatiedeelvenster.

4. Selecteer Abonneren op het web.

5. Voer de URL van de agenda in.

6. Selecteer Importeren.

Hoe doe je dit voor je Thunderbird kalender

Deze stappen werden overgenomen van de supportpagina van Mozilla:

Op het netwerk – verbinden met uw online agenda’s

Als u ‘Op het netwerk’ kiest, kunnen uw agendabestanden zich op algemene webservers bevinden (alleen-lezen), op WebDAV-servers, op CalDAV, op het lokale bestandssysteem of een netwerkshare, op FTP-servers, of u kunt uw Google-agenda’s gebruiken.

• Kies Op het netwerk en klik op Volgende.

TB91-create-new-calendar-username-location-gmail
  1. Voer uw gebruikersnaam in, bijvoorbeeld uw e-mailadres bij Gmail.

2. Voer de agenda-URL in in het locatieveld. Thunderbird herkent een keur aan agenda-URL’s.

3. Vink, indien van toepassing, Deze locatie vereist geen referenties aan.

4. Offlineondersteuning is standaard aangevinkt, zodat u uw agenda ook kunt gebruiken als u offline bent.

5. Klik op Agenda’s zoeken.

In de volgende stap toont Thunderbird u een selectie beschikbare agenda’s.

TB91-create-new-calendar-select-calendars-gmail
  • U kunt de eigenschappen van elke agenda wijzigen, bijvoorbeeld de naam en de kleur, met de knop Eigenschappen.

• Plaats een vinkje bij de gewenste agenda’s en klik op Abonneren.