Mobiele applicatie voor werknemers
Tips & tricks
Juridische documenten en contracten onderteken en goedkeuren
Juridische documenten en contracten onderteken en goedkeuren

Documenten die jouw werkgever via de applicatie met je deelt ondertekenen en goedkeuren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als jouw werkgever een nieuw juridisch document of een contract met je deelt, kan je deze digitaal goedkeuren of onderteken.

Wanneer een document met je gedeeld werd, krijg je de eerstvolgende keer dat je de applicatie opent, een pop-up met een link naar het document en de vraag om dit digitaal te ondertekenen of goed te keuren.

Voor een juridisch document ziet dit er zo uit:

Je kan het document raadplegen door op de onderstreepte tekst te klikken. Mocht je nog vragen hebben over dit document, neem dan contact op met je werkgever.

Om het document goed te keuren, selecteert u het vakje.

Nu hoeft u alleen nog maar GOEDKEUREN te selecteren.

Voor een contract ziet de pop-up er een beetje anders uit, maar het principe blijft hetzelfde:

Hier kan je het document raadplegen door het pdf-symbool naast de naam van het document te selecteren.

Opnieuw selecteer je het vakje voor het document.

Tot slot selecteer je DIGITAAL TEKENEN.

Hierdoor wordt er een digitale handtekening op het document geplaatst. Deze registreert je naam, de datum en tijdstip, internet IP adres en toestel serienummer.

Hopelijk hebben we je met dit artikel verder geholpen!

Indien je nog vragen hebt, neem eerst even een kijkje in onze Crew Academy. Hier vind je misschien het antwoord in één van onze artikelen.