MobieTrain in de app

Trainingen van je werkgever via CrewPlanner op je smartphone.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inhoudstafel

Inleiding

Door een koppeling met onze partner MobieTrain, is je werkgever in staat om je op de hoogte te brengen van nieuwe trainingen via CrewPlanner. Bovendien kan je deze trainingen raadplegen via de MobieTrain connectie in je profiel.

Waar vind je MobieTrain

Zodra je werkgever de koppeling met MobieTrain gemaakt heeft, word je op de hoogte gesteld van nieuwe trainingen via een rood bolletje rechtsboven je profielfoto. Als je dan je profielfoto selecteert, vind je MobieTrain terug in het menu.

Zodra je hierop klikt, word je doorgestuurd naar MobieTrain. De eerste keer dat je MobieTrain opent, wordt je gevraagd om je taal te selecteren en de algemene voorwaarden te accepteren:

Eenmaal voltooid, selecteer je Next en word je doorgestuurd naar MobiTrain waar je toegang krijgt tot je beschikbare trainingen.

Media

CrewTip! Als er een bericht wordt weergegeven dat er geen afspeelbare content aan je account is gekoppeld, neem dan contact op met je werkgever. Zij beheren hun MobiTrain account en inhoud.