Werknemersapp uitdagingen

Hoe identificeert en los je de meeste uitdagingen op voor de werknemers applicatie.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inhoudsopgave

Inleiding

De meeste uitdagingen die werknemers ervaren met onze applicatie zijn vaak eerder toestel gerelateerd dan technisch. Bijvoorbeeld het niet up-to-date zijn van de software van het toestel of de applicatie zelf, of kleine zaken die zichzelf oplossen door even te herstarten. Met dit artikel proberen we je verder te helpen om dit soort uitdagingen en begeleiden je hiervoor graag doorheen ons stappenplan.

Stap 1 – Check of de applicatie up-to-date is

Dit lijkt een voor de hand liggende stap, maar indien je de functie automatisch updaten van applicaties niet aan hebt staan op je toestel, raden we je aan dit zeker te checken.

Hier vind je steeds de laatste versie van de app:

CrewTip: Huawei toestellen worden niet meer ondersteund door Google en ontvangen bijgevolg geen laatste nieuwe Android updates meer. Hierdoor kunnen we verder jammer genoeg geen verdere oplossing bieden als je een uitdaging ervaart met een Huawei toestel.

Stap 2 - Log uit en herstart de app

Kleine storingen of een foutmelding worden mogelijk verholpen door uit te loggen en de app opnieuw op te starten.

CrewTip: Maak je geen zorgen, hierdoor gaan geen gegevens verloren. Zorg er enkel voor dat je toestel internetverbinding heeft, vooral als je net nieuwe gegevens hebt ingegeven. Zodra je je opnieuw met je email en wachtwoord aanmeldt, zal je alle informatie zoals voorheen terugvinden in de app.

Stap 3 – Controleer de software van het toestel

Onderzoek vervolgens even of de laatste nieuwe softwareversie is geïnstalleerd op je toestel. Dit lijkt misschien niet zo belangrijk, maar dit is het eigenlijk wel. Het gebruik van een applicatie wordt namelijk ondersteunt door de softwareversie van jouw toestel.

Stel je voor dat je apparaat en de app die je gebruikt als danspartners zijn. Ze moeten goed samenwerken om een geweldige dans uit te voeren. Wanneer je je apparaat up-to-date houdt, leren jij (de app) en je danspartner (het apparaat) nieuwe moves en signalen die jullie samen laten werken. Als je danspartner verouderd is, kan hij de nieuwe bewegingen missen en raak je uit de maat.

Hetzelfde gebeurt met je app; als je apparaat niet up-to-date is, begrijpt het de nieuwe signalen van de app niet goed en kan de app in de war raken of zelfs vastlopen.

Stap 4 – Herinstalleer de app

Om aanhoudende foutmeldingen of storingen te verhelpen, kan je de app volledig resetten door deze te verwijderen en opnieuw te installeren.

Let wel, heb je een iPhone en maak je gebruik van de iCloud, dan moet je de app ook hier eerst verwijderen vooraleer deze opnieuw te installeren.

CrewTip: Maak je opnieuw geen zorgen, je gegevens verdwijnen niet als je de app verwijderd. Zorg er enkel voor dat je toestel internetverbinding heeft, vooral als je net nieuwe gegevens hebt ingegeven. Zodra je de app opnieuw hebt geïnstalleerd en je meldt je aan met je email en wachtwoord, vind je al jouw informatie zoals voorheen terug in de app.

Stap 5 – Log in op een ander toestel

Indien bovenstaande stappen je niet hebben verder geholpen, zou je je eens kunnen aanmelden met een ander toestel van een familielid, vriend, of collega. Dit geeft je inzicht of de uitdaging die je ervaart gebonden is aan het toestel of aan jouw account.

Contacteer het CrewPlanner support team

Ben je na deze stappen niet geholpen en ervaar je alsnog een uitdaging bij het gebruik van onze werknemer applicatie, neem dan contact op met het support team via [email protected] en verzamel onderstaande informatie. Zo kan het support team je zo snel mogelijk verder helpen.

Wanneer je een support ticket bij ons opent, gelieve de volgende informatie te bezorgen:

1. Het type toestel en de geïnstalleerde softwareversie, aan de hand van een screenshot.

2. De applicatie versie die je op je toestel geïnstalleerd hebt, aan de hand van een screenshot.

3. Een schermopname van wat je ervaart, indien dit mogelijk is.

4. Andere informatie die volgens jou relevant is.

Met deze informatie kunnen wij een onderzoek starten en je zo snel mogelijke verder helpen met jou uitdaging in de app.